HappyZorg

PREM Wijkverpleging HappyZorg

HappyZorg is een landelijke thuiszorginstelling die gelooft dat zorg beter kàn en móet. De organisatie ziet de oplossing in zorgen dat de zorgprofessionals happy zijn. De focus op het welzijn van medewerkers resulteert in gelukkige medewerkers, wat op zijn beurt leidt tot een betere zorg voor de cliënten die zij verzorgen en ondersteunen. In 2023 heeft ZorgfocuZ opnieuw de PREM Wijkverpleging uitgevoerd voor HappyZorg.

Het verloop van de PREM Wijkverpleging voor HappyZorg

De vragenlijst voor de PREM Wijkverpleging bestaat uit negen ervaringsvragen, de PROM-vraag, een aanbevelingsvraag, twee open vragen en een aantal achtergrondvragen. Voor dit onderzoek is er nog één extra vraag aan de vragenlijst toegevoegd. De vragenlijstpakketjes, bestaande uit een brief, vragenlijst en antwoordenvelop, zijn door ZorgfocuZ naar alle wijkteamlocaties (37 locaties) gestuurd. Vanuit deze locaties zijn de vragenlijstpakketjes door de medewerkers uitgedeeld aan de cliënten. Alle resultaten zijn gerapporteerd in ons online dashboard, ImpulZ. Ons dashboard bevat handige functionaliteiten zoals een automatische rapportgenerator en filteropties. HappyZorg kan de resultaten op locatie filteren, waardoor de organisatie gemakkelijk zelf analyses en vergelijkingen kan maken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050-8200461 (locatie Groningen) of 030-2074269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten