Allevo

PREM Wijkverpleging

ZorgfocuZ voert voor Allevo de jaarlijkse PREM Wijkverpleging uit. Allevo is een zorgaanbieder in de provincie Zeeland en heeft ongeveer 3.000 cliënten verspreid over 5 regio’s.

Aanpak PREM Wijkverpleging Allevo

Wij trekken een steekproef van de totale cliëntenpopulatie en in totaal worden jaarlijks ongeveer 500 cliënten benaderd voor het onderzoek. Voor de dataverzameling maken wij gebruik van de methode van schriftelijke en online dataverzameling (mixed mode methode). Deze methode wordt door de meeste zorgaanbieders ook gehanteerd. Bij deze methode krijgen cliënten vragenlijst pakketjes toegestuurd met daarin:

• Een uitnodigingsbrief (incl. een link naar de online vragenlijst)
• Een schriftelijke vragenlijst
• Een portvrije retourenvelop met het antwoordnummer van ZorgfocuZ (waarmee cliënten de ingevulde vragenlijst kunnen retourneren)

Wij rapporteren de uitkomsten voor Allevo in ons online dashboard. Allevo kan hierin heel eenvoudig via een filterfunctie de resultaten per regio selecteren. Tevens ontvangt Allevo (net als onze andere klanten van de PREM Wijkverpleging) jaarlijks een factsheet. Dit biedt een mooi opgemaakt overzicht van de resultaten van het onderzoek. In de factsheet verwerken wij tevens een benchmark met de resultaten van andere thuiszorgorganisaties. De resultaten van het onderzoek worden daardoor nog waardevoller.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten