Zorgwaard

PREM Wijkverpleging 2022

Zorgwaard is een zorgaanbieder dat zowel intramurale als extramurale zorg aanbiedt. Vanuit ZorgfocuZ zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoering van de PREM Wijkverpleging 2022 voor Zorgwaard.

Meetinstructie PREM Wijkverpleging 2022

De meetinstructie hanteert bepaalde richtlijnen voor het aantal cliënten dat benaderd dient te worden door de PREM Wijkverpleging. Het gaat hierbij om het volgende:

  • De steekproefgrootte is ten opzichte van vorige metingen iets aangepast: organisaties met minder dan 150 cliënten zullen iedereen meenemen in het onderzoek (die grens was voorheen 175 cliënten), organisaties met een cliëntenaantal tussen de 150 en 500 cliënten, schrijven minimaal 150 aan. Bij een cliëntenpopulatie groter dan 500 wordt 30% daarvan aangeschreven.
  • De PREM Wijkverpleging kan uitgezet worden onder alle cliënten, behalve (exclusiecriteria):
    • Cliënten die geen persoonlijke verzorging en/of verpleging krijgen;
    • Cliënten die minder dan een maand in zorg zijn.
  •  Afhankelijk van de grootte van het cliëntbestand en uw specifieke wensen qua vergelijkingen bepalen wij met u of er een steekproef getrokken kan worden. Wij zullen deze eventuele steekproef voor u verzorgen.

Voor Zorgwaard worden ongeveer 400 cliënten benaderd.

Vragenlijst PREM Wijkverpleging

We maken voor dit onderzoek gebruik van de standaard vragenlijst van de PREM Wijkverpleging. In de vragenlijst van de PREM Wijkverpleging staan vragen over de informatieverstrekking, bejegening, nazorg en inspraak (samen beslissen). De PREM vragenlijst bestaat uit diverse ervaringsvragen, die te beantwoorden zijn op een schaal van 1 tot en met 10, twee aanbevelingsvragen, twee open vragen en een aantal achtergrondvragen. Zorgwaard kan uiteraard maatwerkvragen toevoegen als het dat wenst. Wij verzorgen het gehele proces van drukwerk en verzending van de vragenlijstpakketjes. Voor al het drukwerk en de verzending van schriftelijke vragenlijsten werken wij samen met een professionele partner.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten