Pieter van Foreest

Verwijzersonderzoek

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt ongeveer 25 locaties en biedt thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Er werken 3400 medewerkers bij Pieter van Foreest en de organisatie mag rekenen op de ondersteuning van zo’n 2400 vrijwilligers. Wij hebben voor Zorggroep Groningen een verwijzersonderzoek uitgevoerd.

Aanpak verwijzersonderzoek Pieter van Foreest

Eind 2019 hebben wij de rapportage opgeleverd van een kwantitatief onderzoek onder verwijzers. In het kader van een breder marktonderzoek dat we uitvoerden voor Pieter van Foreest voerden we interviews uit onder verwijzende partijen en hebben wij een kwantitatief vragenlijstonderzoek onder verwijzers uitgevoerd. Op basis van een responspercentage van 20% konden we Pieter van Foreest een heel goed beeld schetsen van hoe verwijzers tegen de organisatie aankijken, wat het imago is, wat er goed gaat en wat er beter kan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze verwijzersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten