Sensire

PREM Wijkverpleging

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg. Vanuit onderzoeksbureau ZorgfocuZ zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoering van de PREM Wijkverpleging voor Sensire.

Aanpak PREM voor Sensire

Sensire deelt de vragenlijsten aan cliënten uit. Het voordeel van het zelf uitdelen is dat de medewerkers het onderzoek alvast goed kunnen introduceren bij de cliënten en hen kunnen vragen of ze deel willen nemen of niet. Als cliënten dat willen, kunnen de medewerkers de vragenlijst afgeven aan de cliënt. Net als bij een schriftelijke verzending per post ontvangen cliënten in dat geval een envelop met daarin de uitnodigingbrief en de vragenlijst.

Een ander deel van de cliënten zal per email benaderd worden. Senire stuurt hiervoor eerst een vooraankondiging aan cliënten. Vervolgens sturen wij vanuit ZorgfocuZ de vragenlijsten per e-mail. Zeker in het geval van een digitale benadering, kan het versturen e-mails door een externe organisatie (het onderzoeksbureau) nog wel eens als spam worden aangemerkt door cliënten. De e-mails worden dan ongeopend verwijderd. Om de kans op succes (lees: respons) te vergoten is het daarom verstandig dat de opdrachtgever (Sensire in dit geval) in de vooraankondiging aangeeft waarom, wanneer en door wie het onderzoek wordt uitgevoerd.

Samenwerking met ZorgfocuZ

Wij kunnen de dataverzameling op verschillende manieren voor u organiseren. Hierbij redeneren wij altijd vanuit uw eigen informatiebehoefte. Wij passen ons plan van aanpak hierop aan. Het is mogelijk om aan de vragenlijst eigen maatwerkvragen toe te voegen en u kunt kiezen uit verschillende methoden van dataverzameling. 

Onderzoeksbureau PREM Wijkverpleging

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten