Regio Duin- en Bollenstreek

Onderzoek scholierenvervoer Regio Duin- en Bollenstreek

De regio Duin- en Bollenstreek is een samenwerking tussen vijf gemeenten, Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk. Deze vijf gemeenten kopen gezamenlijk hun scholierenvervoer in. Het doel van het onderzoek scholierenvervoer is om meer inzicht te krijgen in de ervaringen met het scholierenvervoer van ouders/verzorgers (en hun kinderen) en met de uitkomsten van het onderzoek in de toekomst verbeteringen kunnen worden toegepast.

Onderzoeksplan leerlingenvervoer

Er is voor het onderzoek scholierenvervoer gebruikgemaakt van een vragenlijst met zowel kwantitatieve als kwalitatieve vragen, die in samenspraak met een werkgroep van regio Duin- en Bollenstreek is opgesteld. De ouders/verzorgers van leerlingen hebben een e-mail ontvangen met de vraag om deel te nemen aan het onderzoek, de vragenlijst was vervolgens via een unieke link online in te vullen.

De resultaten van het onderzoek scholierenvervoer zijn gerapporteerd in ons online dashboard ImpulZ. Regio Duin- en Bollenstreken heeft hierdoor altijd realtime inzicht in de resultaten. Ons dashboard is volledig in eigen beheer en gehost in Nederland. Het dashboard voldoet aan de ISO 27001/ NEN 7510 normeringen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over het onderzoek doelgroepenvervoer?
Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten