Adelante

Verwijzersonderzoek

In een zorgmarkt, die in rap tempo verandert, is een goede reputatie bij en relatie met verwijzers essentieel. De verwijzers, huisartsen en medisch specialisten, zijn het eerste aanspreekpunt voor (aanstaande) patiënten en melden de patiënt aan. Adelante, zorggroep voor algemeen specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, heeft ZorgfocuZ ingeschakeld om een onderzoek onder verwijzers uit te voeren.

Aanpak onderzoek onder verwijzers

Door middel van verwijzersonderzoek is in kaart gebracht op welke wijze Adelante de reputatie bij en de relatie met verwijzers kan verbeteren. In samenwerking met Adelante hebben wij thema’s opgesteld die van belang zijn om inzicht te krijgen in de verwijzers. Aan de hand van patiënten enquête, de analyse van de verwijzersdataset en een bijeenkomst met en een vragenlijst voor medewerkers van Adelante hebben wij de reputatie van Adelante bij verwijzers in kaart gebracht.

In tegenstelling tot de meeste verwijzersonderzoek, is in dit onderzoek niet de verwijzer zelf bevraagd, maar is gebruik gemaakt van kennis van patiënten en medewerkers van Adelante. Op deze manier is vanuit verschillende gezichtspunten de rol van verwijzers inzichtelijk gemaakt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over verwijzersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten