Vilans

Naamsbekendheid- en imago-onderzoek Vilans

Vilans is een kennisorganisatie die zich bezighoudt met het verbeteren van langdurige zorg (ouderenzorg en gehandicaptenzorg). Vilans ontwikkelt, verspreidt en implementeert kennis voor het hele werkveld in  de langdurende zorg. Daarmee is Vilans een belangrijke vindplaats voor zorgprofessionals die op zoek zijn naar kennis in hun vakgebied. Vilans heeft ZorgfocuZ gevraagd een naamsbekendheid- en imago-onderzoek uit te voeren.

Het verloop van het onderzoek

Het onderzoek voor Vilans betrof een 2-meting van een naamsbekendheid- en imago-onderzoek. Het accent lag dus op benchmarking en het inzichtelijk maken van resultaten over tijd. Hiervoor heeft ZorgfocuZ via een inwonerspanel die werkzaam zijn in de ouderen- en gehandicaptenzorg digitaal benaderd. Daarnaast heeft ZorgfocuZ nagenoeg dezelfde vragenlijst digitaal uitgezet onder bestaande contacten van Vilans. Met de conclusies van de onderzoeken heeft Vilans concrete handvatten voor het formuleren van de strategie en kan de organisatie indien nodig bijsturen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over naamsbekendheid– of imago-onderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde. 

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten