Joyce-House

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Werkvelden
Oplossingen

Joyce-House is een innovatieve organisatie en biedt op drie locaties in Drenthe, Friesland en Overijssel kleinschalige zorg in een huiselijke sfeer aan mensen met een beperking. Voor Joyce-House hebben we de tevredenheid van medewerkers in 2021 en 2022 onderzocht in een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO).

Uitvoering van het MTO

In 2021 zijn we gestart met een vragenlijst die “toekomstproof” moest zijn: We hebben gewerkt aan een meetinstrument dat ook in de jaren daarop ingezet kan worden. In 2022 hebben we een vergelijkbaar onderzoek uitgevoerd, waardoor de resultaten in 2022 goed te vergelijken zijn met de resultaten uit 2021. De resultaten van het onderzoek zijn voor de organisatie inzichtelijk gemaakt in ons online dashboard ImpulZ. Door middel van filters kunnen de resultaten per locatie inzichtelijk gemaakt worden, wat bijdraagt aan het specificeren en concretiseren van verbeteracties.

We zijn blij met de soepele wijze waarop ons MTO is uitgevoerd: een contactpersoon, snel kunnen schakelen en goede bereikbaarheid. Heldere afstemming in de voorbereidingsfase over de vragenlijst en binnen een paar dagen een overzichtelijke rapportage na de sluitingsdatum. In deze groeifase verandert er veel in onze nog jonge organisatie. Mooi om in het MTO terug te zien dat medewerkers tevreden terugkijken op het afgelopen jaar. Met de aanvullende feedback gaan we komend jaar zeker ons voordeel doen. We bedanken ZorgfocuZ voor opnieuw een fijne samenwerking.

Binda Jager, Manager P&O en Communicatie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkerstevredenheidsonderzoek en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (locatie Groningen) of 030 20 74 269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten