Westerholm

Meetbureau PREM Wijkverpleging & cliëntervaringsonderzoek intramuraal

Westerholm is een zorgaanbieder met als doel het welbevinden van ouderen te bevorderen en het wonen zo aangenaam mogelijk te maken. Vanuit meetbureau ZorgfocuZ zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoering van de PREM Wijkverpleging en het cliëntervaringsonderzoek intramuraal voor Westerholm.

Aanpak PREM en cliëntervaringsonderzoek intramuraal Westerholm

Het onderzoek wordt gecoördineerd door een ervaren projectleider van ZorgfocuZ. De projectleider is ook het eerste aanspreekpunt voor Westerholm. De projectleider ziet erop toe dat er conform afspraken gewerkt wordt en borgt de algehele kwaliteit, uitvoering en planning van het onderzoek. De projectleider wordt hierbij ondersteund door meerdere onderzoekers die ieder een eigen rol hebben in het proces. Denk hierbij aan het uitwerken van de vragenlijsten, het ondersteunen bij het versturen van de vragenlijsten en het opmaken van de rapportages.

Voor zowel de PREM Wijkverpleging als voor het cliëntonderzoek intramuraal hebben we gebruik gemaakt van de vragenlijst van ZorgkaartNederland. Westerholm kan extra maatwerkvragen door ons laten toevoegen als dat gewenst is. Wij beschikken op basis van onze jarenlange ervaring met cliëntonderzoek voor zorgorganisaties over een uitgebreide bibliotheek met vele voorbeeldvragenlijsten, thema’s en vragen waaruit geput kan worden.

De vragenlijsten zijn uiteindelijk verstuurd per post. Cliënten ontvingen een vragenlijstpakketje (envelop) sturen met daarin:

  • Een uitnodigingsbrief
  • De schriftelijke vragenlijst
  • Een portvrije retourenvelop naar het antwoordnummer van ZorgfocuZ, waarmee cliënten de ingevulde vragenlijst kunnen retourneren.

Meetbureau PREM Wijkverpleging

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten