La Hacienda

Medewerkersonderzoek voor La Hacienda

Werkvelden
Oplossingen

La Hacienda biedt woonbegeleiding aan jongeren tussen de 16 en 26 jaar, die op weg willen naar zelfstandig wonen. Als je jong bent kom je voor een hoop lastige keuzes te staan, bijvoorbeeld thuis en op school. Als jongeren vastlopen in hun ontwikkeling, kan La Hacienda daarbij helpen. La Hacienda wil dat, ongeacht wat cliënten hebben meegemaakt of wat beperkingen zijn, jongeren zich altijd kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze willen zijn. La Hacienda heeft ons gevraagd om ook in 2023 een medewerkerstevredenheidsonderzoek op maat uit te voeren.

Opzet medewerkerstevredenheidsonderzoek

Het onderzoek is zo vormgegeven dat de resultaten van het onderzoek konden worden vergeleken in de tijd (interne benchmarking). In de vragenlijst komen meerdere thema’s aan bod zoals werkinhoud, leidinggevende, interne samenwerking, communicatie en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Het onderzoek vond plaats aan de hand van een volledige online dataverzameling (online vragenlijst). Dat betekent dat de medewerkers een mail van ons hebben ontvangen met een uitnodiging voor het onderzoek. Via een link in de uitnodiging kon de online vragenlijst worden bereikt en ingevuld. Medewerkers die de vragenlijst na de eerste uitnodiging niet hadden ingevuld, hebben een herinnering ontvangen. 

Realtime inzage in ervaringen, wensen en percepties

Doordat wij de resultaten rapporteren in ons online dashboard ImpulZ heeft u altijd realtime inzicht. We kunnen rapporteren op diverse organisatieniveaus, zodat we u de juiste handvatten geven om gericht te werken aan verbeteringen op organisatie-, afdeling- en teamniveau.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten