Nederlands Astmacentrum Davos

Medewerkerstevredenheidsonderzoek maatwerk

Werkvelden
Oplossingen

Nederlands Astmacentrum Davos (NAD) heeft ons gevraagd om medewerkerstevredenheidsonderzoek maatwerk uit te voeren. NAD wil inzicht krijgen op de werkbeleving en de tevredenheid van haar (oud-)medewerkers. Het onderzoek heeft als doel om beter inzicht te krijgen in de stand van zaken binnen de organisatie. Het bestuur/management van NAD is benieuwd naar hoe de medewerkers het werken bij de organisatie ervaren en beleven. Tevens zijn zij benieuwd hoe oud-medewerkers van NAD naar de organisatie kijken en hoe ze hun werk  hebben ervaren. Daarnaast kan dit onderzoek als basis dienen om in de toekomst een vervolgmeting te organiseren. Om tot deze inzichten te komen, is er in nauwe samenspraak met de werkgroep vanuit NAD een kwantitatief georiënteerde vragenlijst opgesteld.

Opzet medewerkerstevredenheidsonderzoek maatwerk

Alle medewerkers en een aantal oud-medewerkers van Nederlands Astmacentrum Davos hebben een digitale uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het online vragenlijstenonderzoek. NAD heeft door middel van het medewerkersonderzoek waardevolle inzichten gekregen hoe hun (oud-)medewerkers kijken naar de organisatie en hoe het werken ervaren wordt. De resultaten van het onderzoek zijn met alle (oud-)medewerkers besproken.

Breed medewerkersonderzoek

Bij een medewerkersonderzoek komen meerdere thema’s aan bod; samen met uw organisatie kijken we welke thema’s en onderwerpen relevant zijn. Denk hierbij aan thema’s zoals:

Op basis van onze ervaring beschikken wij over een ruime bibliotheek aan voorbeeldvragenlijsten en gevalideerde vragensets die ter inspiratie kunnen dienen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten