Thuiszorg Het Friese Land

Medewerkersonderzoek

Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg in acht gemeenten in Noord- en Midden-Friesland, van Dokkum en Harlingen tot Heerenveen en op de Waddeneilanden. Ook als cliënten op vakantie zijn, staat THFL voor hen klaar. Ruim tweeduizend uitstekend opgeleide en ervaren medewerkers staan daarom klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Voor Thuiszorg Het Friese Land hebben wij een medewerkersonderzoek uitgevoerd.

Opzet medewerkersonderzoek

Wij voeren al jarenlang het periodieke medewerkersonderzoek uit voor Thuiszorg Het Friese Land, waardoor we met een op maat gemaakte vragenlijst de organisatie kunnen voorzien van interessante inzichten in de ontwikkeling van de medewerkerstevredenheid op een veelheid aan thema’s.

De vragenlijst hebben we via e-mail verstuurd aan de medewerkers. In de uitnodigingsmail staat een link naar de online vragenlijst. In de link naar de vragenlijst zit een unieke code verwerkt. Hiermee voorkomen we dat medewerkers de vragenlijst meer dan eens in kunnen vullen.

De resultaten van dit medewerkersonderzoek hebben wij op een overzichtelijke wijze gerapporteerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten