Doktersdienst Groningen

Medewerkersonderzoek vragenlijst

Oplossingen

Doktersdienst Groningen is een gezondheidszorginstelling voor de huisartsgeneeskundige spoedzorg tijdens de avond, nacht, weekend en feestdagen. Er zijn ongeveer 170 medewerkers in dienst. Doktersdienst Groningen heeft een zorgplicht voor de patiënten van ongeveer 280 huisartsen in Groningen en Noord-Drenthe. In dit werkgebied wonen ongeveer 650.000 mensen. Met een kleine groep mensen zorgt Doktersdienst Groningen ervoor dat ’s avonds, ’s nachts en tijdens weekenden en feestdagen huisartsen, assistenten en chauffeurs hun werk optimaal kunnen verrichten. Voor Doktersdienst Groningen hebben wij een medewerkersonderzoek uitgevoerd met een maatwerk vragenlijst.

Opzet medewerkersonderzoek en vragenlijst

Doktersdienst Groningen heeft de samenwerking met ZorgfocuZ als zeer prettig ervaren. We zijn heel erg tevreden en blij met de uitvoering van het medewerkersonderzoek. Niet alleen met het resultaat, maar ook met de weg ernaartoe. Er werd goed meegedacht met onze wensen en alle mogelijkheden werden besproken. Het contact verliep erg prettig en snel. Complimenten! Het mooie is dat we gewoon zin hebben om het onderzoek weer uit te zetten om te kijken naar het resultaat!

Yvonne Haitsma-de Jager – Hoofd P&O Doktersdienst Groningen

Wij voerden voor Doktersdienst Groningen het medewerkersonderzoek uit, dat zo is vormgegeven dat de resultaten van het onderzoek kunnen worden vergeleken in de tijd (interne benchmarking), maar ook met andere zorgorganisaties uit Noord-Nederland. De vragenlijst hebben we op maat gemaakt waarbij we hebben gekeken naar de informatiebehoefte van Doktersdienst Groningen. Aan de hand van enkele feedbackrondes kon Doktersdienst Groningen input geven op de (concept-)vragenlijst waarna we tot een definitieve samenstelling van de vragenlijst zijn gekomen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten