Forte GGZ en OCRN

Medewerkersonderzoek voor Forte GGZ en OCRN

Forte GGZ is een praktijk die zich richt op volwassenen met psychische problemen. OCRN is een multidisciplinaire praktijk gespecialiseerd in kinder- en jeugd-GGZ en dyslexiezorg, actief op verschillende locaties in Noord-Nederland. Met ongeveer 200 medewerkers bieden Forte GGZ en OCRN ondersteuning aan hun cliënten. Om inzicht te krijgen in de werkbeleving en tevredenheid van haar medewerkers, hebben beide organisaties door ZorgfocuZ een medewerkersonderzoek laten uitvoeren. Op deze manier hopen de organisaties concrete verbeterpunten te identificeren voor het beleid en de werkwijzen.

De uitvoering van het medewerkersonderzoek voor Forte GGZ en OCRN

Er is een kwantitatief onderzoek opgezet en uitgevoerd via een vragenlijst, waarbij verschillende aspecten van de ervaringen van werknemers binnen de organisatie aan bod kwamen. De vragenlijst omvatte hoofdzakelijk stellingen, maar bood ook ruimte voor aanvullende toelichtingen in open vragen. De resultaten van het medewerkersonderzoek voor Forte GGZ en OCRN zijn gerapporteerd via ons online klantenportaal, ImpulZ. Met de extra functionaliteiten die ons dashboard biedt, kunnen er desgewenst filters worden toegevoegd of kan de rapportage gedownload worden als PDF, zodat de resultaten kunnen worden gedeeld met anderen. Forte GGZ en OCRN hebben directe toegang tot de verzamelde gegevens en onderzoeksresultaten, waardoor de organisaties proactief aan de slag kan gaan met het verbeteren van de werkomgeving.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over een medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (locatie Groningen) of 030 20 74 269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten