MEE Nederland

Onderzoek onder medewerkers

Werkvelden
Oplossingen

MEE NL is een coöperatieve vereniging van 20 regionale MEE-organisaties verspreid over het hele land. De MEE-organisaties hebben samen een landelijke dekking met een veelvoud aan kleinere locaties en aanspreekpunten in buurten en wijken. MEE NL zet zich met de 20 leden in voor een inclusieve samenleving. Het landelijke bureau van MEE NL is een ondernemende organisatie in ontwikkeling, die de kennis en expertise van de MEE-organisaties vermarkt. Wij zijn door MEE NL gevraagd om een medewerkersonderzoek uit te voeren naar diverse thema’s die er spelen bij de medewerkers van de regionale MEE-organisaties.

Aanpak medewerkersonderzoek MEE NL

Met MEE NL hebben wij een maatwerk vragenlijst uitgewerkt. MEE NL heeft een vooraankondiging verstuurd aan de medewerkers. Vervolgens hebben wij per email de vragenlijsten verstuurd aan de medewerkers.

Onze enquêtesoftware beschikt over allerlei functionaliteiten om het onderzoek zo klantvriendelijk mogelijke optimaal uit te voeren. Denk hierbij aan:

  • Onze enquêtesoftware zorgt dat de vragenlijst zich aanpast aan welk apparaat dan ook. Medewerkers kunnen de vragenlijst dus op hun desktop, tablet of smartphone invullen;
  • Medewerkers kunnen de vragenlijst tijdelijk opslaan en later weer hervatten;
  • We kunnen routings toevoegen;
  • De vragenlijstomgeving is volledig in de huisstijl van de gemeente in te richten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten