De KwadrantGroep

Medewerkersonderzoek maatwerk

De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de Noordelijke zorgsector. De KwadrantGroep bestaat uit onder meer de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet en KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp. Met het totale aanbod zorgt de KwadrantGroep er voor dat mensen uit het werkgebied de zorg en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Dit totaalpakket aan zorg betreft ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk verblijf. Voor de KwadrantGroep heeft ZorgfocuZ een medewerkersonderzoek maatwerk uitgevoerd.

Opzet medewerkersonderzoek maatwerk

De KwadrantGroep vindt en straalt uit dat haar medewerkers het kloppend hart de onze organisatie zijn. De organisatie investeert in hun groei en ontwikkeling zodat zij de clienten met veel plezier de beste zorg kunnen bieden. Hier mocht ZorgfocuZ onderzoek naar doen binnen een deel van de organisatie, met een op maat gemaakt medewerkersonderzoek. De KwadrantGroep kan deze resultaten vergelijken met collega-organisaties, omdat het deelneemt aan de Noordelijke WerkbelevingsMonitor.

Het onderzoek vond plaats aan de hand van een volledige online dataverzameling (online vragenlijst). Onze enquêtesoftware beschikt over allerlei functionaliteiten om het onderzoek zo klantvriendelijk mogelijke optimaal uit te voeren. Denk hierbij aan:

  • Onze enquêtesoftware zorgt dat de vragenlijst zich aanpast aan welk apparaat dan ook. Medewerkers kunnen de vragenlijst dus op hun desktop, tablet of smartphone invullen;
  • Medewerkers kunnen de vragenlijst tijdelijk opslaan en later weer hervatten;
  • We kunnen routings toevoegen;
  • De vragenlijstomgeving is volledig in de huisstijl van de opdrachtgever in te richten.

Realtime inzage in ervaringen, wensen en percepties

Doordat wij de resultaten rapporteren in ons online dashboard ImpulZ heeft u altijd realtime inzicht. We kunnen rapporteren op diverse organisatieniveaus, zodat we u de juiste handvatten geven om gericht te werken aan verbeteringen op organisatie-, afdeling- en teamniveau.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten