GGZ Drenthe

Medewerkersonderzoek voor GGZ instellingen: GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt gespecialiseerde en multidisciplinaire behandeling aan mensen van alle leeftijden die kampen met ernstige en complexe psychische problemen. Samen met patiënten, naasten en samenwerkingspartners werkt de organisatie aan herstel en kwaliteit van leven. Door middel van preventie, consultatie en vroege interventies streeft de organisatie ernaar om psychische klachten en de noodzaak voor specialistische zorg zo veel mogelijk te voorkomen. Er zijn ruim 2.000 medewerkers, zowel in zorginhoudelijke als niet-zorginhoudelijke functies, werkzaam bij de organisatie. ZorgfocuZ is specialist in medewerkersonderzoek voor GGZ instellingen. ZorgfocuZ heeft voor GGZ Drenthe de afgelopen drie jaar een medewerkersonderzoek uitgevoerd.

Het verloop van het medewerkersonderzoek voor GGZ Drenthe

Gedurende de periode van 2021 tot en met 2023 zijn in totaal zes metingen uitgevoerd, een meting in het voorjaar en een meting in het najaar. Bij de metingen werden diverse thema’s aan de orde werden gesteld, bijvoorbeeld interne communicatie, sociale veiligheid en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. De drie metingen in het voorjaar (in 2021, 2022 en 2023) en de drie metingen in het najaar (eveneens in 2021, 2022 en 2023) die zijn uitgevoerd voor de GGZ Drenthe, hebben een duidelijk beeld geschetst van de ervaringen van de medewerkers met diverse thema’s. Na elke meting werden de resultaten besproken en geïnterpreteerd in samenwerking met de werkgroep, bestaande uit betrokkenen van GGZ Drenthe, waardoor opvallende punten gezamenlijk konden worden geadresseerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over een medewerkersonderzoek voor GGZ instellingen, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050-8200461 (locatie Groningen) of 030-2074269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten