Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer

Medewerkersonderzoek

Werkvelden
Oplossingen

Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer is een overkoepelende organisatie voor diverse gezondheidscentra en een huisartsenpost. In de gezondheidscentra kunnen bewoners terecht voor onder andere huisartsenzorg en fysiotherapie. Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer heeft ons gevraagd een medewerkersonderzoek uit te voeren. 

Opzet medewerkersonderzoek

In de gezondheidscentra wordt veel samengewerkt. Om inzicht te krijgen in de werkbeleving en tevredenheid van de werknemers van GC Haarlemmermeer, is er een online vragenlijst op maat samengesteld. Er zijn diverse thema’s geselecteerd en toegevoegd aan de vragenset, die op dit moment belangrijk zijn voor de organisatie. Daarnaast is er een aantal benchmarkvragen opgenomen om de tevredenheid van werknemers van GC Haarlemmermeer te kunnen vergelijken met de landelijke tevredenheid van werknemers werkzaam in gezondheidscentra.

De online vragenlijst is per mail naar de werknemers van GC Haarlemmermeer verstuurd. We hebben de respons nauwlettend in de gaten gehouden met een real-time responsteller.

Na de dataverzamelingsperiode zijn de resultaten inzichtelijk gemaakt in een online dashboard. Hierin kunnen vergelijkingen gemaakt worden tussen groepen: zoals de verschillende afdelingen en functies binnen de organisatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkerstevredenheidsonderzoek en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (locatie Groningen) of 030 20 74 269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten