Accare

Medewerkersonderzoek diversiteit en inclusie Accare

Accare biedt jaarlijks aan ruim 10.000 kinderen en jeugdigen, verspreid over 25 locaties in Noord- en Midden-Nederland, een breed pakket aan specialistische jeugdhulp. Onlangs heeft onderzoeksbureau ZorgfocuZ de verantwoordelijkheid op zich mogen nemen voor het verzamelen en verwerken van gegevens voor een medewerkersonderzoek diversiteit en inclusie, dat wordt uitgevoerd door Accare onder haar medewerkers.

ZorgfocuZ voert al geruime tijd verschillende onderzoeken uit in opdracht van Accare. In 2023 heeft ZorgfocuZ een onderzoek uitgevoerd onder de medewerkers met betrekking tot de thema’s diversiteit en inclusie binnen de organisatie. Omdat het onderwerp van het onderzoek privacygevoelig is, heeft Accare besloten de dataverzameling en verwerking van de gegevens neer te leggen bij ZorgfocuZ als onafhankelijk onderzoeksbureau. Daarnaast is er vanuit ZorgfocuZ ook meegedacht over de vraagstelling. Dit onderzoek was een nulmeting. Na afloop is de geanonimiseerde data gedeeld met de organisatie via ons online klantenportaal ImpulZ. Op basis van de verzamelde data kan de werkgroep Diversiteit & Inclusie aan de slag met een plan van aanpak voor Accare. Over een paar jaar herhalen we het onderzoek en worden de resultaten van het plan van aanpak zichtbaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over een medewerkersonderzoek , onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen?
Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050-8200461 (locatie Groningen) of 030-2074269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten