Talant

Medewerkersonderzoek bijscholing

Werkvelden
Oplossingen

Talant is een gehandicaptenzorgorganisatie en onderdeel van zorggroep Alliade. Bij Talant kan iedereen met een verstandelijke beperking en een indicatie voor langdurige zorg (WLZ) een beroep doen op 24-uurs zorg. Deze doelgroep kan of mag meestal niet alleen zelf beslissen, daarom is het samenspel met ouders, familie of andere naast betrokkenen óók heel belangrijk. Globaal verdeelt Talant haar cliënten in de volgende levensfases: kinderen van 0 tot 18 jaar, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Wij hebben voor Talant een medewerkersonderzoek uitgevoerd onder medewerkers die deelnamen aan bijscholing.

Aanpak medewerkersonderzoek bijscholing

Voor dit onderzoek gingen we na in hoeverre de bijscholingsactiviteiten als nuttig en doeltreffend werden ervaren. Daarnaast hebben we onderzocht wat er vooral behouden zou moeten worden in de scholing en wat punten zijn die verbeterd konden worden.  

Alle medewerkers kregen een uitnodigingsmail toegestuurd met een link naar de online vragenlijst. In de link naar de vragenlijst zat een unieke code verwerkt. Hiermee konden we voorkomen dat medewerkers de vragenlijst meer dan eens in konden vullen.

Het onderzoek vond dus plaats aan de hand van een volledige online dataverzameling (online vragenlijst). Onze enquêtesoftware beschikt over allerlei functionaliteiten om het onderzoek zo klantvriendelijk mogelijke optimaal uit te voeren

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten