La Hacienda

Medewerkersonderzoek

La Hacienda biedt woonbegeleiding aan jongeren tussen de 16 en 26 jaar, die op weg willen naar zelfstandig wonen.Als je jong bent kom je voor een hoop lastige keuzes te staan, bijvoorbeeld thuis en op school. Als jongeren vastlopen in hun ontwikkeling, kan La Hacienda daarbij helpen. La Hacienda wil dat, ongeacht wat cliënten hebben meegemaakt of wat beperkingen zijn, jongeren zich altijd kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze willen zijn. Wij voerden voor La Hacienda een medewerkersonderzoek uit.

Resultaten medewerkersonderzoek La Hacienda

Het onderzoek is zo vormgegeven dat de resultaten van het onderzoek konden worden vergeleken in de tijd (interne benchmarking), maar ook met andere zorgorganisaties uit Noord-Nederland. La Hacienda neemt deel aan de Noordelijke WerkbelevingsMonitor.

Het onderzoek vond plaats aan de hand van een volledige online dataverzameling (online vragenlijst). Onze enquêtesoftware beschikt over allerlei functionaliteiten om het onderzoek zo klantvriendelijk mogelijke optimaal uit te voeren. Denk hierbij aan:

  • Onze enquêtesoftware zorgt dat de vragenlijst zich aanpast aan welk apparaat dan ook. Medewerkers kunnen de vragenlijst dus op hun desktop, tablet of smartphone invullen;
  • Medewerkers kunnen de vragenlijst tijdelijk opslaan en later weer hervatten;
  • We kunnen routings toevoegen;
  • De vragenlijstomgeving is volledig in de huisstijl van de gemeente in te richten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten