Thuiszorg Het Friese Land

Medewerkers tevredenheidsonderzoek maatwerk

Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg in acht gemeenten in Noord- en Midden-Friesland, van Dokkum en Harlingen tot Heerenveen en op de Waddeneilanden. Ook als cliënten op vakantie zijn, staat THFL voor hen klaar. Ruim tweeduizend uitstekend opgeleide en ervaren medewerkers staan daarom klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Voor Thuiszorg Het Friese Land hebben wij een medewerkers tevredenheidsonderzoek maatwerk uitgevoerd.

Opzet medewerkers tevredenheidsonderzoek maatwerk

Wij voeren al jarenlang het periodieke medewerkersonderzoek uit voor Thuiszorg Het Friese Land, waardoor we met een op maat gemaakte vragenlijst de organisatie kunnen voorzien van interessante inzichten in de ontwikkeling van de medewerkerstevredenheid op een veelheid aan thema’s.

Diverse thema’s komen aan bod in de vragenlijst. Denk hierbij aan thema’s zoals:

  • Werkinhoud
  • Interne samenwerking
  • Leidinggevende
  • Collega’s
  • Bestuur
  • Interne communicatie
  • Werkomstandigheden

Voor ieder onderzoek bespreken we de opzet van de vragenlijst met Thuiszorg Het Friese Land. Indien gewenst/nodig kunnen we dan vragen toevoegen.

De vragenlijst hebben we via e-mail verstuurd aan de medewerkers. In de uitnodigingsmail staat een link naar de online vragenlijst. In de link naar de vragenlijst zit een unieke code verwerkt. Hiermee voorkomen we dat medewerkers de vragenlijst meer dan eens in kunnen vullen.

De resultaten van dit medewerkersonderzoek hebben wij op een overzichtelijke wijze gerapporteerd.

Realtime inzage in ervaringen, wensen en percepties

Doordat wij de resultaten rapporteren in ons online dashboard ImpulZ heeft u altijd realtime inzicht. We kunnen rapporteren op diverse organisatieniveaus, zodat we u de juiste handvatten geven om gericht te werken aan verbeteringen op organisatie-, afdeling- en teamniveau.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten