Maeykehiem

Marktonderzoek woonwensen en marktontwikkelingen

Stichting Maeykehiem levert zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Friesland, in het bijzonder in de Zuidwesthoek van Friesland. De relatief kleine organisatie is in transitie. In deze transitiefase is de organisatie op zoek naar concrete inzichten over de huidige en toekomstige marktpositie. Maeykehiem heeft ZorgfocuZ gevraagd om een marktonderzoek woonwensen en onderzoek naar marktontwikkelingen uit te voeren.

Opzet marktonderzoek woonwensen en marktontwikkelingen

Om de marktpositie, relevante ontwikkelingen en de woonwensen van (potentiële) cliënten in kaart te brengen hebben wij zowel een demografische analyse als een concurrentieanalyse gedaan. Daarnaast is er middels interviews met de wooncoördinator in kaart gebracht wat de woonwensen van (potentiële) cliënten zijn.

Expertise ZorgfocuZ

Vanuit ZorgfocuZ zijn hebben wij de afgelopen jaren vele zorgorganisaties geholpen met onderzoek naar onder andere de naamsbekendheid, imago en reputatie van de organisatie. Daarnaast hebben wij onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld woonwensen van cliënten of naar de haalbaarheid van bedrijfsplannen. Op basis van onze onderzoeken geven wij u concrete adviezen waar u mee aan de slag kunt.

Wij hebben ervaring met marktonderzoeken voor onder andere ziekenhuizen, organisaties in de VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg)gehandicaptenzorg en GGZ.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over haalbaarheidsonderzoek, marktonderzoek naar woonwensen, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten