CNV Connectief

Marktonderzoek voor CNV Connectief

Oplossingen

CNV Connectief is een vakvereniging voor onderwijs, overheid, publieke diensten en zorg en welzijn. De organisatie stelt zichzelf ten doel te zorgen dat mensen hun werk met voldoening en plezier kunnen uitvoeren, en dat ze uit hun loopbaan kunnen halen wat ze ervan verwachten. CNV Connectief richt zich onder meer op het onderwerp ‘Rouw op de werkvloer’. CNV heeft zelf onderzoek naar dit onderwerp uitgevoerd binnen de onderwijssector en heeft samengewerkt met ZorgfocuZ om onderzoek te doen binnen de zorg- en publieke overheidssector.

Onderzoek naar rouw op de werkvloer

Het onderzoek voor CNV beoogde inzicht te geven in de ervaringen van medewerkers in deze sectoren bij de terugkeer naar werk na een groot verlies. Waar lopen de medewerkers tegenaan en hoe is er met ze omgegaan door hun collega’s (en/of werkgever)? De resultaten worden door het CNV gebruikt om een handreiking te maken voor werknemers en/of werkgevers, met als doel een ondersteunende werkomgeving te creëren voor medewerkers die terugkeren na een ingrijpend verlies.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten