CliniClowns

Marktanalyse CliniClowns

Diensten
Oplossingen

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Een bezoek van de CliniClowns maakt écht een wereld van verschil: het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

Een bezoek van de cliniclowns

ZorgfocuZ werd door de CliniClowns gevraagd om een marktanalyse uit te voeren, waarin we op zoek zijn gegaan naar waar in Nederland nog kansen liggen om nog meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie de kracht van de lach te laten ervaren door een bezoek van de CliniClowns. Op basis van de marktanalyse wisten we scherp in beeld te brengen waar in Nederland en bij welke doelgroepen er nog mogelijkheden liggen om nog meer zorgeloze momenten te kunnen bezorgen.

‘Mijn eerste gevoel bij ZorgfocuZ was al goed. Na een korte intake werd meteen een helder en transparant voorstel neergelegd. We konden daardoor al heel snel starten.  Aan het begin van het project was nog niet helemaal duidelijk welke marktinformatie voor handen was. Gedurende het project moest dan ook het plan bijgesteld worden. Maar door hun openheid, goede communicatie en flexibiliteit heeft dit niets afgedaan aan het resultaat.’

Linda Overweg, Database Marketeer CliniClowns

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten