Ketenzorg Friesland

PREM Chronische Zorg

ZorgfocuZ heeft voor Ketenzorg Friesland het patiëntervaringsonderzoek uitgevoerd aan de hand van de PREM Chronische Zorg. Voor de uitvoering van de PREM Chronische Zorg hebben wij zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de meetinstructie voor dit type onderzoek. 

Aanpak PREM Chronische Zorg Ketenzorg Friesland

De vragenlijsten zijn per post verzonden. Patiënten ontvingen uiteindelijk een pakketje met daarin de uitnodigingsbrief, de vragenlijst en een retourenvelop van ZorgfocuZ. In de brief stond een link naar de online vragenlijst vermeld. Patiënten die daar de voorkeur aan gaven, konden de vragenlijst ook online invullen.

Het onderzoek heeft een uitstekende respons opgeleverd van 37%. Per keten (Astma, COPD, Diabetes Mellitus type 2 en CVRM) zijn 800 vragenlijsten verstuurd naar patiënten. In totaal zijn er 3.200 vragenlijsten verstuurd, hiervan zijn 1.183 bruikbare reacties teruggekomen.

Na afronding van het onderzoek hebben wij per keten een rapport opgeleverd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Chronische Zorg, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten