Stichting Noaber Foundation

Imago- en tevredenheidsonderzoek

Stichting Noaber Foundation beoogt met haar inzet bij te dragen aan het verbeteren van gezondheid en het teweegbrengen van veranderingen in het gezondheidszorgsysteem. Dit doet zij door kennis en ervaringen te delen, maar ook door het beschikbaar stellen van haar netwerk en financiële middelen. Om inzichtelijk te krijgen hoe Noaber aansluit bij de wensen en behoeften van haar netwerk, in welke mate zij haar doelstellingen weet te realiseren en waar mogelijkheden liggen ter verbetering, heeft Noaber ZorgfocuZ gevraagd een imago onderzoek en een tevredenheidsonderzoek uit te voeren.

Imago onderzoek uitvoeren

Op basis van een interne inventarisatieronde is een vragenlijst opgesteld die naar alle relaties van Noaber is verstuurd. De resultaten van dit onderzoek biedt Noaber concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Daarnaast biedt het onderzoek de mogelijkheid om in de toekomst een herhaalmeting/effectmeting uit te voeren waarmee het effect van de inspanningen op basis van de eerste meting in beeld kan worden gebracht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een imago onderzoek uitvoeren, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten