Zideris

Haalbaarheidsonderzoek gehandicaptenzorg

Zideris biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en heeft locaties in onder meer De Bilt, Epe, Rhenen, Veenendaal, Wageningen en Zeist. De organisatie streeft duidelijk naar ‘een eigen gezicht’ en zoekt vanuit die ambitie continu naar nieuwe methoden en technieken om haar zorg te verbeteren. Zideris heeft een pilot afgerond waarin een nieuwe begeleidingsmethode binnen Wmo-activiteiten werd getest. De ervaringen tijdens de pilot waren dusdanig positief, dat de organisatie besloot om deze aanpak beter en breder op de kaart te willen zetten. ZorgfocuZ werd gevraagd om een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren en een marketingplan uit te werken om de haalbaarheid te vergroten.

Op basis van een zorgvuldige SWOT-analyse heeft ZorgfocuZ advies gegeven over de doelgroepkeuze en de positionering. We hebben daarbij heel duidelijk gesteld op wie Zideris zich zou moeten richten en welke korte, krachtige positioneringsstatement daar bij zou passen. Samen met een concreet voorstel voor een gefaseerde marktbenadering, was het eindresultaat een krachtig marketingplan dat concrete handvatten biedt waar Zideris direct mee aan de slag kan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over haalbaarheidsonderzoek voor uw zorgorganisatie (zoals gehandicaptenzorg)? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten