GGZ Friesland

Imago-onderzoek

GGZ Friesland is Frieslands grootste GGZ aanbieder op het gebied van geestelijke gezondheid. De organisatie biedt een volledig en gevarieerd aanbod aan mensen met (ernstige) psychische problemen en psychiatrische stoornissen. Vanuit het diverse aanbod is ook het bestaande stigma rondom GGZ-aandoeningen een belangrijk thema voor de organisatie. Wij voeren periodiek imago onderzoek uit voor GGZ Friesland naar dit thema. Onder de Friese bevolking doen wij onderzoek naar percepties over (mensen met een) psychiatrische aandoening(en) en analyseren welke trends en ontwikkelingen hier door de jaren heen in zijn te herkennen.

Imago-onderzoek van ZorgfocuZ

Vanuit ZorgfocuZ hebben wij specifieke kennis en ervaring als het gaat om imago- en naamsbekendheidonderzoeken voor onder andere ziekenhuizen en organisaties in de VVT en GGZ. Wij nodigen u uit om enkele van onze voorbeeldcases te bekijken.

Waar wij bijzonder trots op zijn, is dat wij een samenwerking hebben met het Lectoraat Zorgmarketing aan de Hanzehogeschool Groningen. Met het lectoraat doen wij aan kennisdeling en werken wij samen aan de ontwikkeling van nieuwe onderzoeksmethoden gerelateerd aan het vakgebied van zorgmarketing.

Onze aanpakken en inzichten hebben wij zelfs in boekvorm uitgegeven. Onze collega Robbert Klein Koerkamp schreef in het boek ‘Zorg met liefde en lef‘ over marktonderzoek voor zorgorganisaties. Het boek is samen geschreven met Karel Jan Alsem, UD Marketing op de Rijksuniversiteit Groningen en Lector marketing aan de Hanzehogeschool Groningen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over imagoonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten