Gemeente Emmen

Oplossingen

Voor de gemeente Emmen voert ZorgfocuZ in 2017 en 2018 het cliëntervaringsonderzoek Wmo, Jeugdwet en Participatiewet uit. ZorgfocuZ is door de gemeente Emmen gekozen vanwege de nauwkeurigheid van de offerte en de heldere procesbeschrijving van het onderzoek. 

De cliëntervaringsonderzoeken voeren we uit door middel van kwantitatief onderzoek. Voor zowel het CEO Wmo als Jeugdwet hebben we hiervoor op maat gemaakte vragenlijsten opgesteld die we door middel van online en schriftelijke vragenlijsten gaan afnemen bij de doelgroep. Het onderzoek ten behoeve van participatie is later in het jaar uitgevoerd.

De samenwerking met ZorgfocuZ op het gebied van de cliëntervaringsonderzoeken Wmo en Jeugd was zeer positief. Wij zijn als gemeente echt ontzorgd. De verzending heeft ZorgfocuZ voor ons uit handen genomen en ze hebben een helder rapport opgeleverd.

Wilfred van Wolferen – Accountmanager WmoGemeente Emmen

Voor het online onderzoek maken we gebruik van onze eigen online enquêtetool. Onze online enquêtetool is professionele surveysoftware met waterdichte beveiliging en is gebruiksvriendelijk voor de respondent. Dat betekent dat de respondent de vragenlijst op desktop, tablet en mobiele telefoon kan invullen.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten