Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland

PREM Wijkverpleging

Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland levert zorg in Zorgcentrum Cleijenborch te Colijnsplaat en welzijnsdiensten in Amaliahof te Wissenkerke. Bovendien bieden ze zorg thuis en huishoudelijke hulp/zorg, alarmering en Tafeltje Dekje op heel Noord-Beveland. Voor het tweede jaar op rij hebben wij voor de organisatie de PREM Wijkverpleging uitgevoerd.

De inrichting van de PREM Wijkverpleging

In het voortraject heeft Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland in samenspraak met een ervaren adviseur van ZorgfocuZ ervoor gekozen om de uitzet van het onderzoek uit handen te geven aan ZorgfocuZ. Dit houdt in dat wij van ZorgfocuZ het drukwerk en verzending voor de organisatie regelt.

Voor de PREM werken we met een standaardvragenlijst van ZorgkaartNederland. Organisaties hebben echter altijd de mogelijkheid om nog extra vragen aan de lijst toe te voegen. Op deze manier kunnen ze specifieke zaken uitvragen die spelen binnen de organisatie. Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland heeft hier ook voor gekozen.

Na de voorbereidingsfase, begint de dataverzamelingsfase. Cliënten ontvangen een pakketje met daarin de vragenlijst, uitnodigingsbrief en een antwoordenvelop van ZorgfocuZ. Cliënten kunnen de vragenlijst schriftelijk invullen en rechtstreeks terugsturen naar ZorgfocuZ met de antwoordenvelop. Ook kunnen cliënten ervoor kiezen de vragenlijst online in te vullen met een unieke inlogcode die in de brief staat.

Na afloop van de dataverzamelingsperiode, verwerken medewerkers van ZorgfocuZ de vragenlijsten. De resultaten van het onderzoek zijn vervolgens inzichtelijk gemaakt in ons online dashboard ImpulZ.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we door ZorgfocuZ worden ontzorgd bij de verplichte metingen (CTO en PREM). Gedurende het traject worden we bovendien regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Duidelijke rapportage, deskundige en vriendelijke medewerkers, kortom: een aanrader

Corella Nijsse, applicatiebeheerder/bestuurssecretaris bij Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten