Gemeente Nijmegen e.o.

Continu meten cliëntervaringsonderzoeken Wmo en Jeugdwet

De gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Wijchen, Heumen en Mook en Middelaar trekken samen op als het gaat om de uitvoering van het cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugdwet. De gemeenten wilden graag de CEO’s inrichten op basis van een continue meting. Vanwege onze ervaring met continu meten, hebben de gemeenten ZorgfocuZ gevraagd om het cliëntervaringsonderzoek Wmo en cliëntervaringsonderzoek Jeugdwet op basis van continu meten voor de gemeenten uit te voeren.

Aanpak continu meten gemeenten Nijmegen e.o.

Voor de uitvoering van de onderzoeken trachten we zoveel mogelijk synergie te zoeken tussen de deelnemende gemeenten. Het gaat hierbij met name om het opnemen van vergelijkbare vragen zodat de resultaten van de onderzoeken tussen de gemeenten met elkaar vergeleken kunnen worden. Daarnaast hebben alle gemeenten de mogelijkheid om eigen maatwerkvragen toe te voegen al naar gelang de behoefte.

De continue metingen zijn gestart met 4 meetmomenten per jaar. Afhankelijk van de wensen en behoeften kunnen we deze frequentie in de loop der jaren aanpassen.

Realtime inzicht via ons online dashboard

Wij beschikken over een online dashboard waarin realtime de respons en resultaten van de continue metingen gevolgd kunnen worden. U kunt dus direct met de uitkomsten aan de slag. Ons dashboard beschikt over diverse filtermogelijkheden waardoor u naast een totaaloverzicht inzicht kunt krijgen in de prestaties van afzonderlijke doelgroepen, teams, locaties of regio’s. Wilt u een demo bekijken van ons online dashboard? Neem dan gerust contact met ons op. Wij sturen u dan de inloggegevens per email.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over het continu meten, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten