Slimmerik

Cliënt- en medewerkersonderzoek Slimmerik

Slimmerik is een jeugdhulporganisatie, gespecialiseerd in autisme. De organisatie biedt specialistische begeleiding, diagnostiek en behandeling aan jeugdigen en hun gezin in de provincie Friesland. Slimmerik wil zo veel mogelijk kinderen en jongeren met autisme en hun gezin helpen om niet te overleven, maar te leven. Net als in 2021 heeft Slimmerik in 2023 opnieuw een cliënt– en medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door ZorgfocuZ.

Het verloop van het cliënt- en medewerkersonderzoek

De cliënten van Slimmerik en/of hun ouder(s)/verzorger(s) zijn door hun hulpverlener benaderd om deel te nemen aan het onderzoek. Zij konden de vragenlijst schriftelijk invullen en vervolgens weer meegeven aan hun hulpverlener, waarna alle vragenlijsten in één keer naar ZorgfocuZ werden opgestuurd. De medewerkers zijn via een e-mail benaderd om deel te nemen aan het onderzoek. Via een knop in de begeleidende e-mail konden deelnemers eenvoudig toegang krijgen tot de online vragenlijst en deze direct invullen.

De resultaten van het cliënttevredenheidsonderzoek (CTO) en medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) zijn vervolgens verwerkt in twee aparte online rapportages binnen ons dashboard, ImpulZ. Aan de rapportage zijn ook de resultaten van het cliënt- en medewerkerstevredenheidsonderzoek door Zorgfocuz eerder uitgevoerd in 2021 toegevoegd, waardoor de resultaten van de twee jaren gebenchmarkt kunnen worden. Slimmerik kan de rapportages eenvoudig exporteren naar geautomatiseerd PDF-formaat, waardoor zij de resultaten kunnen delen met verschillende betrokken partijen. Tevens is voor het cliëntervaringsonderzoek een passende factsheet opgesteld in de huisstijl van Slimmerik, zodat deze resultaten op een visueel aantrekkelijke manier konden worden gedeeld met de cliënten en medewerkers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over een medewerkersonderzoek of een cliëntonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (locatie Groningen) of 030 20 74 269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten