Avoord

Cliëntonderzoeken voor Avoord

Avoord biedt een breed palet aan ouderenzorg, in de wijk en op locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Dit doen ze met ruim 1.200 betrokken medewerkers en 600 vrijwilligers. Daarbij kijkt de organisatie altijd naar de zorg die een cliënt nodig heeft, zodat de cliënt het leven kan blijven leiden zoals hij/zij dat wil. In 2023 heeft ZorgfocuZ verschillende cliëntonderzoeken voor Avoord mogen uitvoeren. Dit betrof een cliënttevredenheidsonderzoek en de PREM Wijkverpleging uitgevoerd voor de organisatie.

Het verloop van de cliëntonderzoeken

Cliëntervaringsonderzoek
Om de tevredenheid van cliënten die woonachtig zijn op één van de locaties van Avoord te meten is er een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek omvatte telefonische interviews met de cliënten. De resultaten van het cliëntervaringsonderzoek zijn opgeleverd in een hard-copy rapportage, waarin een uitsplitsing is gemaakt op basis van locatie.

PREM Wijkverpleging
Omdat thuiszorgorganisaties jaarlijks cliëntervaringen dienen op te halen, is de PREM Wijkverpleging uitgevoerd. Avoord heeft ervoor gekozen om ZorgfocuZ de vragenlijsten te laten versturen. De cliënten konden de vragenlijst zowel schriftelijk als digitaal invullen. De resultaten van het onderzoek zijn gerapporteerd in ons online dashboard, ImpulZ. Met de extra functionaliteiten die ons dashboard biedt, kunnen er desgewenst filters worden toegevoegd of kan de rapportage gedownload worden als PDF, zodat de resultaten kunnen worden gedeeld met anderen. Avoord kan de resultaten filteren op Wijkteamniveau.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over PREM Wijkverpleging, over cliëntervaringsonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen?
Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050-8200461 (locatie Groningen) of 030-2074269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten