Gemeenten Weert, Nederweert en Leudal

Cliëntervaringsonderzoeken Wmo en Jeugdwet

De gemeenten Weert, Nederweert en Leudal hebben ZorgfocuZ gekozen als onderzoekspartner om een continue meting op te zetten voor het CEO Wmo en Jeugdwet en dit voor de komende jaren uit te voeren. ZorgfocuZ heeft de voorgaande jaren naar tevredenheid samengewerkt met de gemeente Leudal. Dit was voor de gemeente Weert en Nederweert een reden om de onderzoeken nu ook door ZorgfocuZ uit te laten voeren.

De samenwerking met ZorgfocuZ hebben wij net als vorig jaar weer als zeer positief ervaren. Wij waarderen de goede en snelle communicatie, duidelijke rapportage en de mogelijkheden om extra vergelijkingen te kunnen doen.

Aldo Kivits – beleidsmedewerker sociaal domein, Gemeente Leudal

Wij hebben een op maat plan van aanpak voor continu meten voor de drie gemeenten ontwikkeld. Periodiek verwerken wij de binnengekomen vragenlijsten en presenteren de resultaten direct in ons online dashboard. Dit principe van continu meten spreekt de gemeenten aan vanwege de realtime inzichten van cliëntervaringen en de mogelijkheden om direct bij te sturen waar dat gewenst is.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten