Gemeenten Weert, Nederweert en Leudal

Cliëntervaringsonderzoeken Wmo en Jeugdwet

De gemeenten Weert, Nederweert en Leudal hebben ZorgfocuZ gekozen als onderzoekspartner om een continue meting op te zetten voor het cliëntervaringsonderzoek Wmo en het cliëntervaringsonderzoek Jeugdwet en dit voor de komende jaren uit te voeren. ZorgfocuZ heeft de voorgaande jaren naar tevredenheid samengewerkt met de gemeente Leudal. Dit was voor de gemeente Weert en Nederweert een reden om de onderzoeken nu ook door ZorgfocuZ uit te laten voeren.

Aanpak cliëntervaringsonderzoeken Wmo en Jeugdwet

De samenwerking met ZorgfocuZ hebben wij net als vorig jaar weer als zeer positief ervaren. Wij waarderen de goede en snelle communicatie, duidelijke rapportage en de mogelijkheden om extra vergelijkingen te kunnen doen.

Aldo Kivits – beleidsmedewerker sociaal domein, Gemeente Leudal

Wij hebben een op maat plan van aanpak voor continu meten voor de drie gemeenten ontwikkeld. Periodiek verwerken wij de binnengekomen vragenlijsten en presenteren de resultaten direct in ons online dashboard. Dit principe van continu meten spreekt de gemeenten aan vanwege de realtime inzichten van cliëntervaringen en de mogelijkheden om direct bij te sturen waar dat gewenst is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over het continu meten, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten