Meyra

Cliëntervaringsonderzoek Wmo hulpmiddelen

Meyra is al meer dan 50 jaar specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Meyra wil dat klanten zich zo veel en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waarin zij zich prettig voelen. Meyra biedt oplossingen die zich bevinden op het vlak van mobiliteit en woongemak. Meyra wil graag continu inzicht hebben in de cliëntervaringen en heeft ZorgfocuZ gevraagd om dit cliëntervaringsonderzoek Wmo hulpmiddelen uit te voeren.

Aanpak cliëntervaringsonderzoek Wmo hulpmiddelen

Voor dit onderzoek maken we onderscheid de volgende doelgroepen:

  • Klanten die een hulpmiddel ontvangen hebben (passing/aflevering)
  • Klanten waarbij een reparatie/onderhoud is gepleegd
  • UWV klanten
  • Klanten die een woningaanpassing hebben laten doen via Wooncare

Per jaar worden er drie belmomenten georganiseerd waarin een groep cliënten worden gebeld. Het gaat om enkele honderden cliënten per belronde.  Ieder interview duurt ongeveer 10 tot 15 minuten (incl. introductie en afronding). Voor aanvang van ieder interview verwijzen onze interviewers naar de aankondiging die is gedaan over het cliëntervaringsonderzoek Wmo hulpmiddelen, geven zij nogmaals aan dat het onderzoek vrijwillig is en dat de privacy en anonimiteit gewaarborgd zijn. Onze interviewers bellen met de klanten en nemen de interviews direct af. Indien het niet gelijk schikt, bellen ze op een nader overeen te komen moment terug.

De resultaten van het het cliëntervaringsonderzoek Wmo hulpmiddelen worden gerapporteerd in ons online dashboard ImpulZ. Meyra heeft hierdoor altijd realtime inzicht in de resultaten. Ons dashboard is volledig in eigen beheer en gehost in Nederland. Het dashboard voldoet aan de ISO 27001/ NEN 7510 normeringen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over het cliëntervaringsonderzoek Hulpmiddelen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten