Ko-bus

Cliëntervaringsonderzoeken

Oplossingen

Ko-bus biedt zorg aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, een stoornis in het autistisch spectrum, ADHD of met gedragsproblemen. Ook helpt de organisatie jongeren die niet of moeilijk plaatsbaar zijn in het reguliere werk, of die geen vervolg opleiding kunnen volgen. Ko-bus staat voor kleinschalig en deskundig begeleiden, waarbij respect en ontwikkeling voorop staan. Voor Ko-bus hebben we al diverse projecten mogen uitvoeren, zoals jaarlijks de cliëntervaringsonderzoeken maar ook het meedenken over de strategische positionering van deze zorgorganisatie.

Cliëntervaringsonderzoek gehandicaptenzorg – altijd maatwerk

Cliëntgerichtheid is in de gehandicaptenzorg heel belangrijk. Mensen met een beperking willen namelijk graag een leven leiden dat past bij hun eigen wensen en mogelijkheden. Als het gaat om de behandeling van cliënten, maar juist ook in het geval van onderzoek, vraagt iedere beperking om een eigen benadering, geredeneerd van wat er wél mogelijk is voor de cliënt.

Wij bepalen met u wat uw onderzoeksvragen zijn en op welke wijze dit onderzocht kan worden bij cliënten, familieleden en vertegenwoordigers om antwoord te kunnen geven op deze vragen. Denk hierbij aan vragenlijst onderzoek en interviews.

Aan de hand van de vergaarde inzichten kunnen wij u adviseren over de wijze waarop u de effectiviteit en kwaliteit van uw organisatie kunt verbeteren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onderzoek in de gehandicaptenzorg, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Arjan Rozema of Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten