NNCZ

Cliëntervaringsonderzoek CQI

De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorginstellingen (NNCZ) wil het mogelijk maken dat mensen zelfstandig kunnen leven en participeren in hun vertrouwde omgeving. NNCZ vindt het daarbij belangrijk dat mensen zelf keuzes maken en gekozen leefwijzen blijven voortzetten, thuis of in een van onze woonvormen. Waarbij iedereen, ongeacht levensfase, mogelijkheden of beperkingen, een waardevol bestaan leidt. NNCZ heeft ons gevraagd om hiervoor een cliëntervaringsonderzoek CQI uit te voeren.

Wij voerden voor NNCZ het cliëntervaringsonderzoek uit met de CQI-vragenlijsten. Dit CQI-onderzoek voerden wij uit onder diverse doelgroepen waarmee de zorgorganisatie te maken heeft. In dit geval betrof het een CQI onderzoek onder cliënten Somatiek, Psychogeriatrie (PG), Thuiszorg en Dagverzorging.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over cliëntervaringsonderzoeken in de zorgsector, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten