Polder Résidence

Cliëntervaringen verzamelen op ZorgkaartNederland via belteam

Wij zijn door de Polder Résidence gevraagd om cliëntervaringen te verzamelen voor ZorgkaartNederland. De ervaringen (of waarderingen) verzamelen wij aan de hand van telefonische interviews.

Verzamelen van waarderingen voor ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op ZorgkaartNederland delen cliënten hun ervaringen over zorgaanbieders (en zorgverleners). De website biedt daarmee informatie aan mensen om te kunnen kiezen voor een zorgaanbieder die het beste bij hen past. Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een kwaliteitsinstrument waarmee ze inzicht krijgen in wat volgens patiënten goed gaat en beter kan. Daarnaast kunnen zorgaanbieders via ZorgkaartNederland aan externe verantwoording.

Voor de Polder Résidence hebben wij de waarderingen aan de hand van telefonische interviews verzameld. Wij belden in dit geval niet met de cliënten zelf, maar met de familie van de cliënten. Wij voerden dit zo klantvriendelijk mogelijk uit. De mensen die gebeld worden, ontvingen bijvoorbeeld eerst een vooraankondiging en wij belden de mensen terug als het toch niet goed uitkwam om de vragenlijst direct af te nemen.

Wij beschikken over een vast bel- en interviewteam van 15 medewerkers die de waarderingen voor onze klanten verzamelen. Deze medewerkers worden dagelijks ingezet voor het afnemen van face-to-face en telefonische interviews. Dit doen zij in het kader van het verzamelen van waarderingen voor ZorgkaartNederland, maar ook ten behoeve van maatwerkvraagstukken van onze klanten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het verzamelen van cliëntervaringen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten