Zorgburo De Liemers

Cliënt- en medewerkersonderzoek voor Zorgburo De Liemers

Zorgburo De Liemers biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen waar problemen zijn ontstaan als gevolg van autisme. De organisatie is kleinschalig en biedt integrale zorg waarin de visie ‘begeleiding is leidend, behandeling is ondersteunend’ centraal staat. Met de hulp wil Zorgburo De Liemers bereiken dat mensen met autisme zo optimaal en zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij. Eind 2023 heeft ZorgfocuZ voor de tweede keer een cliënt- en medewerkersonderzoek voor de organisatie uitgevoerd.

Het verloop van de onderzoeken

Het doel van het cliënt- en medewerkersonderzoek voor Zorgburo De Liemers is om handvatten te vinden om waar mogelijk het HR- en kwaliteitsbeleid verder mee te optimaliseren. Daarnaast is er ook een externe verplichting om deze onderzoeken periodiek uit te voeren en sinds kort is Zorgburo De Liemers ook verplicht om de CQI Geestelijke Gezondheidszorg en Verslavingszorg uit te voeren. Ook hier heeft ZorgfocuZ het Zorgburo bij kunnen ondersteunen. Cliënten en medewerkers zijn per e-mail uitgenodigd en konden online deelnemen aan het onderzoek. De resultaten zijn inzichtelijk gemaakt via ons dashboard, ImpulZ.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over een medewerkersonderzoek of een cliëntonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (locatie Groningen) of 030 20 74 269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten