Gemeente Nuenen

CEO Jeugdwet en CEO Wmo

De gemeente Nuenen heeft ZorgfocuZ gevraagd om het CEO Jeugdwet en CEO Wmo uit te voeren. Het onderzoek wordt uitgevoerd aan de hand van een schriftelijke benadering.

Online vragenlijst CEO Jeugdwet en CEO Wmo

De vragenlijst van het cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugdwet wordt niet alleen op papier, maar ook online aangeboden. Via de QR-code en link in de uitnodigingsbrief kunnen cliënten (die dat willen) de vragenlijst online invullen via hun desktop, tablet of mobiele telefoon.

De vragenlijst is beschikbaar gesteld in onze online enquêtetool. Dit is een gebruiksvriendelijke en professionele surveysoftware met waterdichte beveiliging.

Veilige bestandsuitwisseling

Voor iedere meting van het cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugdwet ontvangen wij een bestand met contactgegevens van de gemeente. Het bestand met contactgegevens kan via een beveiligde omgeving bij ons worden aangeleverd.

Online rapportage CEO Jeugdwet en CEO Wmo

Voor een goede interpretatie van de uitkomsten van de onderzoeken is een duidelijke terugkoppeling van belang. Wij beschikken over een online dashboard waar gemeenten alle (tussentijdse) resultaten van de onderzoeken kunnen inzien. Ons dashboard (ImpulZ) wordt ook door de gemeente Nuenen gebruikt. Het dashboard heeft een hoge klantwaardering (8.6), waarbij kwalificatie ‘gebruiksvriendelijk’ de meest genoemde is. ImpulZ is volledig in eigen beheer, wordt gehost in Nederland en voldoet aan de ISO 27001/NEN 7510 normeringen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze cliëntervaringsonderzoeken Wmo en Jeugdwet of onze online enquêtetool? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten