BSS Congress 2024

14 mei 2024

Afgelopen woensdag vond het BSS Congress 2024 plaats in de Euroborg in Groningen: een inspirerend evenement voor studenten van de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen  Rijksuniversiteit Groningen. Studenten konden deelnemen aan workshops, aansluiten bij lezingen en langskomen op de netwerkborrel. Uiteraard waren wij van ZorgfocuZ ook aanwezig om ambitieuze studenten te vertellen over de diverse onderzoeken die wij uitvoeren!

De middag van het BSS Congress was een groot succes: twee van onze onderzoekers waren ter plaatse om ijverige studenten te woord te staan. De ZorgfocuZ-tafel werd druk bezocht. We kwamen in contact met veel geïnteresseerde studenten die gepassioneerd raakten toen ze hoorden over het leuke en gevarieerde werk dat wij doen, en de mooie onderzoeken waarmee we organisaties écht verder helpen. Het was leuk om in contact te komen met jonge enthousiastelingen die onze passie voor onderzoek delen. Wie weet zien we sommige van hen nog eens terug!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij nou ook enthousiast geworden? Heb je onderzoek altijd interessant gevonden, maar weet je niet precies hoe het eruit ziet in de praktijk? Neem vooral contact met ons op! Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor offerte vragen kun je ons ook bereiken via ons contactformulier, of kun je ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: