BSS Congress 2022 een groot succes!

16 mei 2022

Afgelopen woensdag vond het BSS Congress 2022 plaats in Martiniplaza in Groningen: een inspirerend evenement voor studenten van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Studenten konden deelnemen aan workshops, aansluiten bij lezingen en langskomen op de netwerkborrel. Uiteraard waren wij van ZorgfocuZ ook aanwezig om ambitieuze studenten te vertellen over de diverse onderzoeken die wij uitvoeren!

De middag was een groot succes: twee van onze onderzoekers waren ter plaatse om ijverige studenten te woord te staan. De ZorgfocuZ-tafel werd druk bezocht door studenten die stonden te trappelen om meer te leren over het onderzoeksvak. Het was leuk om in contact te komen met jonge enthousiastelingen die onze passie voor onderzoek delen. Wie weet zien we sommige van hen nog eens terug!

Naast het BSS Congress 2022, staan we in oktober opnieuw op verschillende evenementen om studenten te woord te staan en te vertellen over al onze onderzoeken en werkzaamheden. Hierover volgt nog meer informatie, dus houd vooral de nieuwspagina van onze website in de gaten!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij nou ook enthousiast geworden? Heb je onderzoek altijd interessant gevonden, maar weet je niet precies hoe het eruit ziet in de praktijk? Neem vooral contact met ons op! Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor offerte vragen kun je ons ook bereiken via ons contactformulier, of kun je ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: