BSS Congress 2022 een groot succes!

16 mei 2022

Afgelopen woensdag vond het BSS Congress plaats in Martiniplaza in Groningen: een inspirerend evenement voor studenten van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Studenten konden deelnemen aan workshops, aansluiten bij lezingen en langskomen op de netwerkborrel. Uiteraard waren wij van ZorgfocuZ ook aanwezig om ambitieuze studenten te vertellen over de diverse onderzoeken die wij uitvoeren!

De middag was een groot succes: twee van onze onderzoekers waren ter plaatse om ijverige studenten te woord te staan, en de ZorgfocuZ-tafel werd druk bezocht door studenten die stonden te trappelen om meer te leren over het onderzoeksvak. Het was leuk om in contact te komen met jonge enthousiastelingen die onze passie voor onderzoek delen, en wie weet zien we sommige van hen nog eens terug!

Ben jij nou ook enthousiast geworden? Heb je onderzoek altijd interessant gevonden, maar weet je niet precies hoe het eruit ziet in de praktijk? Neem vooral contact met ons op! Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Delen via: