Een bankje voor het goede gesprek

21 juli 2022

Al zo’n 10 jaar werkt ZorgfocuZ samen met ZINN. Wij voeren voor ZINN het periodieke cliënttevredenheidsonderzoek (CTO) en het tweejaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uit. Om die mooie samenwerking te symboliseren heeft ZorgfocuZ aan ZINN een ‘bankje voor het goede gesprek’ geschonken.

Het goede gesprek
Met het CTO en MTO haalt ZINN ervaringen, belevingen, wensen en behoeften op van bewoners, cliënten en medewerkers over onderwerpen als kwaliteit van zorg en behandeling, kwaliteit van leven, contact met familie, veiligheid, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en werkomstandigheden. Op deze manier kan ZINN de kwaliteit van zorg blijven optimaliseren en aansluiten bij wat medewerkers nodig hebben om in een goede werksfeer puur met hun vak bezig te kunnen zijn. Alles wat ZINN doet begint met aandacht. Voor bewoners, cliënten en medewerkers. ZINN wil de fijnste werkplek zijn voor medewerkers – waar ruimte is voor mooie initiatieven, vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling – en de fijnste woonplek voor bewoners. ZINN gelooft: aandacht voor elkaar geeft het leven glans.

Als blijk van waardering voor deze jarenlange samenwerking ontving ZINN namens ZorgfocuZ een fysiek ‘bankje voor het goede gesprek’. Het bankje is te vinden in de PG-tuin van ZINN locatie De Burcht. Een prachtige plek om elkaar te ontmoeten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over ons onderzoek en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: