Een bankje voor het goede gesprek

29 juni 2023

ZorgfocuZ en Interzorg Noord-Nederland werken al geruime tijd samen. ZorgfocuZ voert jaarlijks cliënttevredenheidsonderzoeken (CTO) uit voor Interzorg, met als doel om inzicht te verkrijgen in de tevredenheid van cliënten over de zorg die Interzorg biedt. Dit stelt de organisatie in staat om hun cliënten nog beter te ondersteunen bij het voortzetten van hun eigen leven.

Een symbool voor het goede gesprek

Al drie jaar op rij schenkt ZorgfocuZ als blijk van waardering voor de samenwerking een ‘bankje voor het goede gesprek’ aan een van onze opdrachtgevers. Het bankje staat symbool voor de goede gesprekken die we hebben gevoerd met de doelgroep(en) van onze opdrachtgever als onderdeel van onze onderzoekswerkzaamheden. Interzorg is een van de organisaties waarvoor we de afgelopen jaren meerdere onderzoeken hebben uitgevoerd. In 2013 begon de samenwerking met een marktonderzoek, en sinds 2019 voeren we jaarlijks diverse cliënttevredenheidsonderzoeken uit, waaronder de PREM wijkverpleging en het CTO intramuraal, met behulp van de ZorgkaartNederland-vragenlijst.

Dit jaar hebben we als blijk van waardering voor onze samenwerking met Interzorg een ‘bankje voor het goede gesprek’ geplaatst bij de nieuwe zorglocatie, De Slinge, van Interzorg Anholt. Het bankje symboliseert de waardevolle gesprekken die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze nieuwe zorglocatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over ons onderzoek en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Imme van der Velde of Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (locatie Groningen) of 030 20 74 269 (locatie Utrecht).

Delen via: