50% kortingsactie ZorgkaartNederland verlengd!

5 maart 2021
onderzoeksbureau ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland heeft aangegeven om in 2021 door te gaan met de 50% kortingsactie voor het verzamelen van waarderingen voor organisaties in de verpleeghuissector! Dat is super goed nieuws voor organisaties die dit jaar waarderingen willen verzamelen voor ZorgkaartNederland. De actie loopt via ons als onderzoeksbureau en geldt voor de inzet van ons belteam of interviewteam (ook beeldbellen). Vele zorgorganisaties gingen u voor! Indien u geïnteresseerd bent in deze actie of toekomstige acties, neem dan gerust contact met ons op. Wij lichten graag de mogelijkheden toe.

Acties ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland gaat door met het actief stimuleren van de verpleeghuissector om geverifieerde waarderingen te verzamelen. Hiervoor biedt ZorgkaartNederland dit jaar diverse acties aan die wij vanuit ZorgfocuZ kunnen inzetten. In 2021 kunnen in de verpleeghuissector de volgende methoden ingezet worden:

  • interviewteams
  • belteams
  • beeldbellen
  • online uitvraag
  • papieren uitvraag

Ook in 2021 biedt ZorgkaartNederland dus 50% korting op een belteam of interviewteam in de verpleeghuiszorg. De interviewteams kunnen ook ingezet worden via beeldbellen. Alle organisaties die op ZorgkaartNederland genoemd staan als verpleeg- en verzorgingshuis, particulier woonzorgcentrum, hospice of zorghotel kunnen van deze actie gebruik maken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de 50% kortingsactie, het verzamelen van waarderingen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: